Advanced Repair Serum

6350,00
Сироватка Advanced Repair Serum (30 мл) — це розкішна висококонцентрована сироватка з екстрактом ікри, яка спрямована на вирішення проблем з екологічним та віковим  старінням шкіри. Вона не тільки стимулює вироблення колагену та бореться із зовнішнім і внутрішнім старінням, але також має сильні регенеруючі властивості. Ваша шкіра виглядатиме молодшою ​​та відновленною.
Ця високопоживна сироватка інтенсивно зволожує, ремінералізує та відновлює шкіру, активізуючи вироблення власного нового колагену. Об’єм, пружність, еластичність і тонус шкіри зберігаються, захищаючи шкіру від згубного впливу зовнішнього середовища.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Живить і зволожує шкіру
Ця надзвичайно поживна сироватка, насичена вітамінами та антиоксидантами, інтенсивно зволожує та ремінералізує шкіру. Завдяки своїм властивостям глибокого та швидкого поглинання вона утримує активні інгредієнти та надає шкірі нежирний фініш.

Заспокоює роздратовану шкіру та сприяє процесу загоєння
Дбайливо підібрані інгредієнти цієї сироватки включають різні природні протизапальні, протиподразнювальні та антиоксидантні речовини, які допомагають заспокоїти шкіру та зменшити почервоніння, що робить її ідеальною для догляду за обличчям. Крім того, ікра дуже багата поживними елементами, включаючи білки, мінерали, вітаміни та ліпіди, у поєднанні з іншими інгредієнтами, які стимулюють колаген, допомагають у процесі загоєння пошкодженої шкіри, що робить цей продукт доречним для чутливої ​​та схильної до висипань шкіри.

Омолоджує шкіру
Наша вдосконалена відновлююча сироватка допомагає регенерувати шкіру, стимулюючи проліферацію здорових клітин і синтез колагену, одночасно підвищуючи її стійкість до подразників і факторів старіння. Це допомагає зберегти найважливіші характеристики молодої здорової шкіри, такі як пружність, еластичність і тонус.

Антивікові властивості
Ця розкішно тонка і висококонцентрована сироватка з ікрою розроблена для вирішення проблем старіння шкіри. Вона не тільки стимулює вироблення колагену, бореться із зовнішнім і клітинним старінням, але також розгладжує тонкі зморшки, зменшує вікові плями та пігментацію шкіри. Ваша шкіра виглядатиме молодшою ​​та здоровішою.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ
Нанесіть цей продукт, обережно розгладжуючи шкіру обличчя та шиї, обережно висхідними рухами, уникаючи області навколо очей. Використовуйте щоранку та/або ввечері разом із 24-годинним регенеруючим кремом Caviar of Switzerland, щоб отримати максимальні результати.

30 ml 
1.1 fl oz

Склад:
Butylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Allantoin, Sodium Hydroxide, Caviar Extract, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5 (Syn-coll), Superoxide Dismutase (Sod) , Tocopherol, Biosaccharide Gum-1, Polygonum Cuspidatum Root Extract (Resveratrol), Ascorbic Acid, Citric Acid
Click to order