All-in-one Cleanser

2460,00
All-in-one Cleanser (150 мл) — це потужний одноетапний засіб для очищення.
Очищуючий клінсер, зняття макіяжу та тонік – все в одному. Міцелярна вода видаляє макіяж і очищає шкіру без необхідності змивання. Зволожує та допомагає зменшити три ознаки чутливої шкіри: почервоніння, стягнутість і сухість.

Клінсер достатньо потужний для видалення макіяжу, діє при цьому дуже ніжно, але з ефективними очищуючими інгредієнтами, тому підходить для всіх типів шкіри.
Ця насичена формула містить екстракт ікри, міцелярну воду, алое вера, оптимізатор шкірного бар’єру та полісахаридний комплекс із насіння тамаринду, які допомагають захистити шкіру від втрати вологи та активують природні захисні механізми шкіри. Захист шкіри, зволоження, посилене оновлення клітин і відновлення природних захисних сил — це лише частина переваг цього продукту для очищення. Також він є ідеальним провідником перед застосуванням інших засобів догляду за шкірою Caviar of Switzerland. Міцелярна очищаюча вода підходить для усіх типів чутливої шкіри.

Міцелярна вода Caviar of Switzerland чудово підходить для подорожей або в ситуаціях, коли немає проточної води. Незалежно від того, чи збираєтеся ви в похід, на фотосесію, у далекий переліт чи просто хочете отримати додаткову зручність у вигляді одноетапного процесу очищення, міцелярна вода така зручна, що вам не потрібно йти на компроміс із своїм розпорядком догляду за шкірою. Для досягнення максимальних результатів використовуйте разом із відновлюючим кремом для очей, 24-годинним відновлюючим кремом і вдосконаленою відновлюючою сироваткою.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Глибоко очищає та делікатно видаляє макіяж
Міцелярна вода - це засіб по догляду за шкірою, який глибоко, але ніжно очищає шкіру, видаляє макіяж і не потребує змивання. Міцели, крихітні крапельки олії, які притягуються до бруду та, природним чином видаляють забруднення зі шкіри, не вимагаючи абразивного тертя. Тому міцелярна очищаюча вода підходить для всіх типів чутливої ​​шкіри та є ідеальним початком перед нанесенням засобів по догляду за шкірою Caviar of Switzerland.

Зменшує почервоніння та подразнення
Наявність натуральних антибактеріальних/антимікробних і протизапальних інгредієнтів, таких як екстракт насіння тамариндусу і алое вера, зменшує почервоніння та подразнення шкіри, відновлює pH-баланс шкіри, одночасно заспокоюючи, зволожуючи, очищаючи та регенеруючи шкіру.

Тонізуючі властивості шкіри
Вибрані інгредієнти, такі як Skin Barrier Optimizer, покращують захист, зволоження та здоров’я шкіри, прискорюючи оновлення клітин, відновлюючи природний захист, знижуючи реактивність і захищаючи шкіру від пошкоджень. Ці властивості стимулюють синтез гіалуронової кислоти у фібробластах і тонізують шкіру.

Забезпечує природне зволоження та сяйво
Цей розкішний очищуючий засіб, також спеціалізується на захисті шкіри від втрати вологи та активації природного механізму зволоження шкіри, зберігаючи її зволоженою, сяючою та здоровою.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ
У міцелярній очищувальній воді використовуються дуже м’які, але ефективні очищаючи засоби. Немає ефекту поколювання чи стягування, вона достатньо потужна, щоб зняти макіяж з очей, тому немає потреби в окремому засобі для зняття макіяжу. Змочіть ватний диск розчином і проведіть ним по всьому обличчю і шиї, приділяючи особливу увагу області очей і губ, якщо ви знімаєте макіяж. Щоб очистити область навколо очей, потримайте змочений ватний диск на закритому оці, щоб розчинити макіяж, потім обережно протріть диск вниз і назовні. Уникайте тертя очей. Після цього змивати не потрібно. Просто насолоджуйтесь відчуттям чистоти, свіжості, а потім нанесіть інші продукти Caviar of Switzerland на свою шкіру.

150 ml   
5.1 fl oz

Склад:
Aqua, Butylene Glycol, Glycerides, Glycerin, Pentylene Glycol, Phenoxyethanol, Ppg-26-buteth-26, Ethylhexylglycerin, Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, Parfum, Polysorbate, Citric Acid, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tamarindus Indica Seed Extract, Caviar Extract, Phenethyl Alcohol, Saccharide Isomerate
Click to order