The Complete Set

12915,00
18450,00
Повний набір, потужна та діюча синергія основних засобів для запобігання старінню, які відновлять, омолодять та захистять вашу шкіру.

All-in-one Cleanser (150 мл) — це потужний одноетапний засіб для очищення. Очищуючий засіб, для зняття макіяжу та тонік – все в одному. Міцелярна вода видаляє макіяж і очищає шкіру без необхідності змивання. Зволожує та допомагає зменшити три ознаки чутливої шкіри: почервоніння, стягнутість і сухість

Сироватка Advanced Repair Serum (30 мл) — це розкішна висококонцентрована сироватка з ікрою, яка спрямованана вирішення проблем старіння шкіри. Вона не тільки стимулює вироблення колагену та бореться із зовнішнім і внутрішнім старінням, але також має сильні цілющі властивості. Ваша шкіра виглядатиме молодшою та оновленою..

 24h Regeneration Cream (50 мл) - денний і нічний зволожуючий крем проти старіння, який зволожує вашу шкіру та уповільнює ознаки старіння, одночасно відновлюючи сяйво вашої шкіри.
24-годинний регенеруючий крем
— це концентрований легкий крем для обличчя з шовковистою текстурою на основі екстракту чорної ікри, який відновлює, живить і зволожує вашу шкіру цілодобово. Це дієвий денний та нічний зволожуючий засіб проти старіння, який зволожить вашу шкіру та уповільнить ознаки старіння, одночасно повернувши шкірі здорове сяйво.

Revitalizing Eye Cream  (15 мл) - концентрований, легкий, шовковистий крем для очей з ікрою, який регенерує, живить і зволожує ніжну шкіру навколо очей.
Відновлюючий крем для повік — це концентрований, легкий, шовковистий крем для повік з ікрою, який регенерує, живить і зволожує ніжну шкіру навколо очей. Це ваш антивіковий засіб для зони навколо очей, який видалить темні кола, зволожить шкіру та зменшить зморшки та прояви старіння, відновивши блиск ваших очей. Розпочніть свій ритуал краси Caviar of Switzerland із використання сироватки Advanced Repair Serum, потім нанесіть 24-годинний відновлюючий
крем для обличчя та, наприкінці використовуйте відновлюючий крем для зони навколо очей для повного антивікового ефекту екстракту ікри.
Click to order