24h Regeneration Cream

6150,00

Денний та нічний зволожуючий крем проти старіння, який зволожує вашу шкіру та уповільнює ознаки старіння, одночасно відновлюючи  здорове сяйво вашої шкіри.

24-годинний регенеруючий крем (50 мл) — це концентрований легкий крем для обличчя з шовковистою текстурою на основі екстракту чорної ікри, який відновлює, живить і зволожує вашу шкіру цілодобово. Це дієвий денний та нічний зволожуючий засіб проти старіння, який зволожить вашу шкіру та уповільнить ознаки старіння, одночасно повернувши шкірі здорове сяйво.
Шкіра інтенсивно зволожена, ремінералізована та відновлена. Задіяні процеси для вироблення нового колагену, зберігання об’єму, пружності, еластичності та тонусу шкіри, забезпечуючи загальний захист від шкідливих наслідків зовнішнього середовища.

Розпочніть свій ритуал краси Caviar of Switzerland із використання сироватки Advanced Repair Serum, потім нанесіть 24-годинний відновлюючий крем для обличчя та, згодом, використовуйте відновлюючий крем для зони навколо очей, для повного антивікового ефекту.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Покращує еластичність
Суміш елітних інгредієнтів забезпечує регенерацію клітин і уповільнює старіння шкіри, одночасно стимулюючи вироблення колагену, покращуючи еластичність і повертаючи шкірі сяйво та пружність.

Розгладжує дрібні зморшки та уповільнює старіння
Наш крем для обличчя активно розгладжує всі типи зморшок, освітлює пігментні плями, а також має властивості для зміцнення шкіри. Екстракти ікри, що входять до складу нашого регенеруючого крему, мають сильні зволожуючі, живильні, антивікові, вітамінізаційні, ретекстуризуючі захисні властивості – усі вони допомагають зупинити процес старіння.

Захищає шкіру
Вибрані інгредієнти включають одні з найкращих антиоксидантів і плівкоутворювачів, які захищають шкіру від старіння, від забруднення навколишнього середовища, включаючи пошкодження сонячним випромінюванням, зберігаючи шкіру здоровою та молодою.
У домашніх умовах, ви зможете боротися з ознаками екологічного та хронологічного старіння за допомогою цього інтенсивного зволожуючого крему, що містить потужний комплекс інгредієнтів у поєднанні з вітаміном Е, провітаміном В5, маслом Ші, ікрою (еліксиром молодості), допомагає зв’язувати внутрішню вологу, запобігаючи таким чином зневодненню та сухості.


ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ
Нанесіть цей продукт, обережно розгладжуючи шкіру обличчя та шиї, обережно висхідними рухами.. Використовуйте щоранку та/або ввечер  24-годинний регенеруючий крем Caviar of Switzerland, щоб отримати максимальні результати.

50 ml 
1.8 fl oz

Склад:
Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Tripeptide-5 (Syn-coll), , Sodium Hyaluronate, Superoxide Dismutase (Sod), Tocopherol, Caviar Extract, Citric Acid, Polygonum Cuspidatum Root Extract (Resveratrol)
Click to order