Revitalizing Eye Cream

6355,00
Відновлюючий крем для очей
Концентрований, легкий, шовковистий крем для зони навколо очей з екстрактом ікри, який регенерує, живить і зволожує ніжну шкіру навколо очей.

Відновлюючий крем для повік (15 мл) — це концентрований, легкий, шовковистий крем для повік з ікрою, який регенерує, живить і зволожує ніжну шкіру навколо очей. Це ваш антивіковий крем, який видалить темні кола, зволожить шкіру та уповільнить ознаки старіння, відновивши блиск ваших очей. Розпочніть свій ритуал краси Caviar of Switzerland із використання сироватки Advanced Repair Serum, потім нанесіть 24-годинний відновлюючий крем для обличчя та, використовуйте відновлюючий крем  навколо очей для повного антивікового ефекту екстракту ікри.

Шкіра інтенсивно зволожена, ремінералізована та відновлена. Активована для вироблення нового колагену, зберігає об’єм, пружність, еластичність і тонус, забезпечуючи загальний захист від шкідливих наслідків зовнішнього старіння.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ

Зменшує темні кола
Завдяки наявності сильного пептиду, що стимулює синтез колагену, SYN®-COLL і гіалуронової кислоти, наш відновлюючий крем для очей допомагає чутливій шкірі навколо очей підтримувати здорове вироблення колагену, еластичність і зволоженість, запобігаючи витонченню та старінню. шкіри, що сприяє утворенню темних кіл.

Розгладжує мімічні заломи та зморшки навколо очей
На додаток до пептиду, що стимулює синтез колагену, який оживляє шкіру та розгладжує лінії під очима та зморшки, наші природні зволожуючі інгредієнти та антиоксиданти запобігають утворенню нових зморшок, зберігаючи шкіру вологою та здоровою.

Робить контур очей помітно більш підтягнутим і гладким
Підтримуючи шкіру навколо очей здоровою, насиченою та зволоженою (без зайвої вологи), контур очей стає помітно пружнішим і гладкішим, що є яскравою ознакою молодості шкіри.

Антивікові властивості та глибоке зволоження
Цей продукт збагачений поживними речовинами, антиоксидантами та речовинами, що виробляють колаген, які відновлюють природно тонку шкіру навколо очей і допомагають зберегти її еластичність і об’єм, одночасно борючись із процесом старіння та забезпечуючи глибоке зволоження параорбітальної області.

ЯК ЗАСТОСОВУВАТИ
Після очищення шкіри злегка нанесіть кінчиками пальців відновлюючий крем для очей на область навколо очей, тобто під очима, верхню область вилиць, повіку та область брів. Застосовуйте цей крем для очей з ікрою двічі на день, вранці та ввечері. Уникайте прямого контакту з очима, у разі потрапляння промийте їх водою. Для досягнення максимального результату використовуйте з 24-годинним регенеруючим кремом і покращеною відновлюючою сироваткою.

15 ml

Склад:
Butylene Glycol, Squalane, Saccharide Isomerate, Hamamelis Virginiana Flower Water, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Panthenol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate, Bisabolol, Citric Acid, Palmitoyl Tripeptide-5 (Syn-coll), Sodium Hyaluronate, Superoxide Dismutase (Sod), Caviar Extract, Tocopherol, Polygonum Cuspidatum Root Extract (Resveratrol)
Click to order